Personvernerklæring for AVA of Norway AS

Oppdatert 20.07.21

Personvernerklæringen informerer om hvordan AVA of Norway AS (org.nr. 815 105 222) samler inn og bruker personopplysninger og data.

Hos AVA of Norway er vi opptatt av at du skal ha tillit til oss, og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne erklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om kundene våre, hvordan vi bruker denne informasjonen, og tiltak som gjøres for å sikre ditt personvern.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan være navn, telefonnummer, adresse, e-post, varer eller kontaktinformasjon.

1. Innhenting av personopplysninger

Kontaktinformasjon som samles inn gjennom skjemaer på våre nettsider lagres i Typeform, Zendesk og Rambase, våre CRM-system. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til tjenester eller service. Våre data om AVA of Norway AS sine kunder (kontaktinformasjon) lagres også i dette CRM-systemet, men vi får ingen tilsendt informasjon uten aktivt samtykke.

2. Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler nedenfor.

3. Hva er informasjonskapsler / Cookies?

Informasjonskapsler (Cookies) er noe de fleste nettsider benytter seg av i dag. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som legges i din nettleser når du besøker våre sider. Den gjør at vi kan se hvilke sider som besøkes, knapper som klikkes på, og hvordan du navigerer på siden. Dette gjør vi for å kunne tilpasse innholdet på nettstedet til deg som bruker så godt som mulig. De fleste nettlesere er stilt inn til å akseptere informasjonskapsler automatisk, men dette er innstillinger du kan endre slik at informasjonskapsler ikke aksepteres. Vi gjør oppmerksom på at dette kan medføre at svært mange nettsider ikke lenger vil fungere skikkelig.

Hva bruker vi informasjonskapsler til:

Google Tag Manager

Google Tag Manager håndterer sporingskoder og refererer til sporingsoppsett og tracking til tredjepartsløsninger som Universal Analytics (Google Analytics), og brukes til optimalisering av nettsiden, og markedsføringstjenester. Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager.

Google Analytics

Dette analyseverktøyet brukes for å studere trafikk, bruksmønstre, og trender på våre nettsider. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen, og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles tjenere. Vi lagrer data som bevegelser på nettsiden og visse handlinger (f.eks. om du benytter et skjema). Alle opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Facebook Pixel

Facebook Pixel benyttes for å styre og måle effekt av annonsering i sosiale medier. Ved å spore handlingene brukeren utfører på nettstedet er vi i stand til å forbedre annonsekampanjer, lage smarte målgrupper, og drive remarketing. Facebook Pixel benyttes også for Instagram, Messenger, og bruk av Facebook pixel dekker derfor også disse kanalene. Disse medienes analyseverktøy gir oss tilgang til statistikk der vi blant annet får vite hvilke sider som er besøkt som følge av en annonsekampanje, og hvilke handlinger som er utført (bestilling/kontaktskjema). Denne informasjonen er anonymisert.

4. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-postadresse. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

5. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

6. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse, varer kjøpt benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket vil også opplysningene benyttes til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

7. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere. Nødvendig informasjon deles kun med selskaper om dette er nødvendig.

AVA of Norway benytter seg av tjenester levert av 3. Part til ulike tjenester. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres:

Zendesk:

Zendesk er vårt system for å håndtere e-post og chat korrespondanse. Alle innkommende og utgående e-poster samt chat-dialoger lagres hos Zendesk.

Mailchimp:

Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp.

Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser lagres ikke, men besøksmønster lagres slik at vi kan se hvilke deler av nettsiden som mottar trafikk.

Typeform:

Typeform benyttes til å lage spørreskjema til kunder og forhandlere slik at vi mottar nødvendig informasjon. Informasjonen som deles her blir behandlet konfidensielt.

8. Sletting av personopplysninger

Når du handler hos AVA of Norway trenger vi vare, navn, adresse og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, og kontakte deg hvis det skulle være behov. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering, og eventuell garanti-/returhåndtering. Denne historikken slettes ikke. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Om du registrerer garanti på ditt produkt, eller tar kontakt med kundeservice via www.avaofnorway.com eller https://avaofnorway.store/ vil samtalen og gitt informasjon lagres i våre CRM-systemer slik at vi enklere kan hjelpe deg om det skulle være noe ved en senere anledning.

9. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven, og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i, og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

AVA of Norway AS

Storebotn 67

5309 Kleppestø

E-post: support@avaofnorway.com

Telefon: +47 553 80 035

Organisasjonsnummer: 815 105 222

Du kan kontakte oss på support@avaofnorway.com for tilgang til, endring eller sletting av din informasjon.