bubbles

MESSING SKUMKANON

AVA Messing Skumkanon skaber et tykt lag med langvarigt skum, der klæber til hver overflade. Præcis hvor meget skum kanonsprayerne kan justeres. Det bruger et rustfrit stålfilter af høj kvalitet til at blande vaskemiddel, vand og luft. De fleste 1-liters flasker passer direkte på skumkanonen.

Skumkanon på evolution
Messing skumkanon
Messing skumkanon 2

AVA Messing Skumkanon forvandler vaskemidler til et tykt skum. Følg disse retningslinjene for å sikre god skumgenerering:

• Ikke alle vaskemidler har skummidler. Du kan fortsatt bruke dem på skumkanonen, men de blir ikke nødvendigvis til tykt skum.

• Vannstrømmen fra høytrykksvaskeren påvirker blandingsforholdet i stor grad. Sett blandingen til en lavere innstilling med mindre høytrykksspylermodeller.

• Jo tykkere vaskemiddel, desto høyere innstilling er det nødvendig med skumkanonen for en riktig blanding.

• På grunn av disse variablene er det umulig å angi et nøyaktig blandingsforhold. Den generelle regelen er: Bruk lavest mulig innstilling som gir et ønskelig resultat.

• Sprøyt alltid flasken tom etter rengjøring for å skylle innsiden av skumkanonen, og forhindre at vaskemiddel tørker og tetter produktet.

Takk for at du valgte AVA.

Spesifikasjoner

Såpemiks 1-5%

AVA Foam Cannon Brass in use
AVA Foam Cannon Brass