MESSING SKUMKANON

AVA Messing Skumkanon skaber et tykt lag med langvarigt skum, der klæber til hver overflade. Præcis hvor meget skum kanonsprayerne kan justeres. Det bruger et rustfrit stålfilter af høj kvalitet til at blande vaskemiddel, vand og luft. De fleste 1-liters flasker passer direkte på skumkanonen.

FORVENTET ANKOMST 2022

AVA Fargekoder

Alle AVA dyser og tilbehør følger bestemte fargekoder som viser hvilke AVA modeller de passer til. Fargekodene skal hjelpe slik at du som bruker får det meste ut av din høytrykkspyler, og slik jobben blir så effektiv som mulig.

fargekoder bajonett ava

Her ser du at tuppen på bajonetten er Grønn, dette betyr at disse dysene er laget for P30 til og med P60 modeller. Blå farge indikerer at dysen er laget for P70 - P80 og Lilla betyr P90.

I tillegg til fargekoden så er det også skrevet hvilke modeller maskinen er kompatibel med i halsen på dysen slik at det ikke skal være noe tvil!.

Alle fastdysene fra AVA har egne farger og påtrykk som tydelig viser hvilken grad strålen på den utvalgte dysen har. Tidligere har vi markert dysene med en liten prikk i de nevnte fargene som vist nedenfor.

fargekoder AVA
Skumkanon på evolution
Messing skumkanon
Messing skumkanon 2

AVA Messing Skumkanon forvandler vaskemidler til et tykt skum. Følg disse retningslinjene for å sikre god skumgenerering:

• Ikke alle vaskemidler har skummidler. Du kan fortsatt bruke dem på skumkanonen, men de blir ikke nødvendigvis til tykt skum.

• Vannstrømmen fra høytrykksvaskeren påvirker blandingsforholdet i stor grad. Sett blandingen til en lavere innstilling med mindre høytrykksspylermodeller.

• Jo tykkere vaskemiddel, desto høyere innstilling er det nødvendig med skumkanonen for en riktig blanding.

• På grunn av disse variablene er det umulig å angi et nøyaktig blandingsforhold. Den generelle regelen er: Bruk lavest mulig innstilling som gir et ønskelig resultat.

• Sprøyt alltid flasken tom etter rengjøring for å skylle innsiden av skumkanonen, og forhindre at vaskemiddel tørker og tetter produktet.

Takk for at du valgte AVA.

Spesifikasjoner

Såpemiks 1-5%

AAJ01271
AAJ01249
AAJ01283