bubbles

AVA Skumkanon skaber et tykt lag med langvarigt skum, der klæber til hver overflade. Præcis hvor meget skum kanonsprayerne kan justeres. Det bruger et rustfrit stålfilter af høj kvalitet til at blande vaskemiddel, vand og luft. De fleste 1-liters flasker passer direkte på skumkanonen.

Foam Cannon 01
Foam Cannon 02
Foam Cannon 03

En fleksibel allround skumkanon. Mange kunder vil få dette som en del av høytrykksvaskerens standardpakke (Large pakke og XLarge pakke), mens de middels pakkene ikke vil inneholde noe såpepåføringssystem. Vi vet at muligheten for å feste standard 28mm flasker direkte til kanonen er verdsatt blant kundene. Dette er en unik funksjon for Ava skumkanoner.

AVA Skumkanon forvandler vaskemidler til et tykt skum. Den fester seg til alle slags overflater og kan brukes med et bredt spekter av høytrykksvaskere og vaskemidler.

Følg disse retningslinjene for å sikre god skumgenerering:

• Ikke alle vaskemidler har skummidler. Du kan fortsatt bruke dem på skumkanonen, men de blir ikke nødvendigvis til tykt skum.
• Vannstrømmen fra høytrykksvaskeren påvirker blandingsforholdet i stor grad. Sett blandingen til en lavere innstilling med mindre høytrykksspylermodeller.
• Jo tykkere vaskemiddel, desto høyere innstilling er det nødvendig med skumkanonen for en riktig blanding.
• På grunn av disse variablene er det ikke mulig å angi et nøyaktig blandingsforhold. Den generelle regelen er: Bruk lavest mulig innstilling som gir et ønskelig resultat.
• Sprøyt alltid flasken løsnet etter rengjøring for å skylle innsiden av skumkanonen og forhindre at vaskemiddel tørker og tetter produktet.
Takk for at du valgte AVA.

Specifikationer

Indstillingsområde:

1-20% sæbe.

Produktnummer:

11-120-307