bubbles

AVA teleskoplanse er over fire meter, når det er fuldt udstrakt, og har en justerbar hovedvinkel. Den er velegnet til arbejde i højder op til fem meter, såsom et stort hus eller køretøj. Det kan også bruges til at påføre rengøringsmiddel ved hjælp af en AVA-skumpistol. Når du bruger en lanse til at påføre rengøringsmiddel, har du valget mellem at bruge skumkanonen med påsat flaske eller at bruge det teleskopiske plan med det justerbare vaskemiddelsystem for nemheds skyld.

Teleskop u
Teleskop j bak
Teleskop med fasadebørste 2

Teleskoplansen bruker et standard AVA-bajonett øverst, som lar deg montere alle dyser, børster eller terrassevaskere fra vårt omfattende utvalg av utstyr. Denne lansen har vårt nye nullkraftsutløsersystem som reduserer holdekraften i avtrekkeren med omtrent 90% sammenlignet med vår gamle AVA-pistol. En skulderrem er inkludert for å fordele vekten på lansen, og anbefales på det sterkeste for langvarig bruk.

AVA teleskoplansen er kompatibel med alle AVA høytrykksspylere, de fleste nyere Kärcher (med bruk av den medfølgende adapteren), Nilfisk, Bosch, Stihl, Husqvarna og Makita. Vennligst sammenlign slangekoblingen med bildene nedenfor, eller kontakt din lokale forhandler hvis du er usikker på kompatibilitet.

Vaskemiddelflaske, skumkanon og dyser er ikke inkludert.

Spesifikasjoner

Produkt nummer: 11-110-113

Telescopic Lance 140 degree
Telescopic Lance Adjustable
Telescopic Lance Zero Force Trigger