bubbles

AVA Vario-Dysen er en kundefavoritt. Med muligheten til å veksle mellom en 20 ° og en 60 ° stråle ved å vri grepet under bruk, dekker den de fleste hverdagssituasjoner. Den er perfekt når du rengjør en rekke overflater som krever forskjellige trykk. De to strålene kan også kombineres ved å justere slik man får en kombistråle som produserer en lavtrykksstråle. Denne kombistrålen gir en god skylleevne når man kun trenger å skylle av smuss.


Vi har valgt et system som bruker to forskjellige faste stråler for å redusere tapet av effektivitet.

Dysestørrelse grønn blå

Her ser du at tuppen på den ene bajonetten er Grønn, dette betyr at denne dysen er laget for P30 - P60 modeller. Blå farge indikerer at dysen er laget for P70 - P80 og Lilla betyr P90.

I tillegg til fargekoden på bajonetten så er det også skrevet hvilke modeller maskinen er kompatibel med i halsen på dysen slik at det ikke skal være noe tvil!

Dysefarge gammel

Tidligere AVA dyser er markert med en liten prikk slik som på bildet over. Dette er en markering vi fremdeles bruker, men vi har begynt å implementere markeringen avbildet til venstre i tillegg.

Variodyse 1

AVA Vario-dyse lar deg bytte mellom en 20 ° spredning og en 60 ° spredning med bare en vri på grepet. Mens det allerede finnes flere dyser i markedet, er AVA Vario unik ved at den ikke mister effektiviteten med flere dyser inni. I tillegg er den enkel å betjene under rengjøring. Det er perfekt når du rengjør forskjellige overflater som krever forskjellig behandling i samme område. De to dysene kan også brukes samtidig for å produsere en lavtrykksspray. Denne kombinasjonen anbefales for å skylle AVA Pearl Wax av bilen.

Alle AVA-dyser har et bajonettsystem som gjør det enkelt å bytte mellom dem. Takk for at du valgte AVA. Glad rengjøring!

Spesifikasjoner

Produktnummer: 11-120-120 (Passer AVA P30 - P60)

Produktnummer: 11-120-119 (Passer AVA P70 - P80)

Produktnummer: 11-120-149 (AVA P90)

Varodyse 20
Variodyse 1
Vario Nozzle 01
Vario Nozzle 02
Vario Nozzle 03

Manual: