AVA Vario-Dysen er en kundefavoritt. Med muligheten til å veksle mellom en 20 ° og en 60 ° stråle ved å vri grepet under bruk, dekker den de fleste hverdagssituasjoner. Den er perfekt når du rengjør en rekke overflater som krever forskjellige trykk. De to strålene kan også kombineres ved å justere slik man får en kombistråle som produserer en lavtrykksstråle. Denne kombistrålen gir en god skylleevne når man kun trenger å skylle av smuss.


Vi har valgt et system som bruker to forskjellige faste stråler for å redusere tapet av effektivitet.

AVA Fargekoder

Alle AVA dyser og tilbehør følger bestemte fargekoder som viser hvilke AVA modeller de passer til. Fargekodene skal hjelpe slik at du som bruker får det meste ut av din høytrykkspyler, og slik jobben blir så effektiv som mulig.

fargekoder bajonett ava

Her ser du at tuppen på bajonetten er Grønn, dette betyr at disse dysene er laget for P30 - P60 modeller. Blå farge indikerer at dysen er laget for P70 - P80 og Lilla betyr P90.

I tillegg til fargekoden så er det også skrevet hvilke modeller maskinen er kompatibel med i halsen på dysen slik at det ikke skal være noe tvil!.

Alle fastdysene fra AVA har egne farger og påtrykk som tydelig viser hvilken grad strålen på den utvalgte dysen har. Tidligere har vi markert dysene med en liten prikk i de nevnte fargene som vist nedenfor.

fargekoder AVA
Variodyse 1
Variodyse 1
Varodyse 20

AVA Vario-dyse lar deg bytte mellom en 20 ° spredning og en 60 ° spredning med bare en vri på grepet. Mens det allerede finnes flere dyser i markedet, er AVA Vario unik ved at den ikke mister effektiviteten med flere dyser inni. I tillegg er den enkel å betjene under rengjøring. Det er perfekt når du rengjør forskjellige overflater som krever forskjellig behandling i samme område. De to dysene kan også brukes samtidig for å produsere en lavtrykksspray. Denne kombinasjonen anbefales for å skylle AVA Pearl Wax av bilen.

Alle AVA-dyser har et bajonettsystem som gjør det enkelt å bytte mellom dem. Takk for at du valgte AVA. Glad rengjøring!

Spesifikasjoner

Produktnummer: 11-120-120 (Passer AVA P30 - P60)

Produktnummer: 11-120-119 (Passer AVA P70 - P80)

Produktnummer: 11-120-149 (AVA P90)

Vario Nozzle 01
Vario Nozzle 02
Vario Nozzle 03

Download