Turbodysen er den mest kraftfulde dyse i AVAs dysearsenal. Den kombinerer effekten af ​​en 0 ° dyse med dækningen af ​​en 20 ° dyse. Denne dyse skal bruges på hårde overflader og skal holdes langt væk fra bilen og træoverfladerne. Det anbefales stærkt at prøve denne dyse i et lille område, inden du starter et større job.

AVA Fargekoder

Alle AVA dyser og tilbehør følger bestemte fargekoder som viser hvilke AVA modeller de passer til. Fargekodene skal hjelpe slik at du som bruker får det meste ut av din høytrykkspyler, og slik jobben blir så effektiv som mulig.

fargekoder bajonett ava

Her ser du at tuppen på bajonetten er Grønn, dette betyr at disse dysene er laget for P30 - P60 modeller. Blå farge indikerer at dysen er laget for P70 - P80 og Lilla betyr P90.

I tillegg til fargekoden så er det også skrevet hvilke modeller maskinen er kompatibel med i halsen på dysen slik at det ikke skal være noe tvil!.

Alle fastdysene fra AVA har egne farger og påtrykk som tydelig viser hvilken grad strålen på den utvalgte dysen har. Tidligere har vi markert dysene med en liten prikk i de nevnte fargene som vist nedenfor.

fargekoder AVA
MG 8737
MG 8933
MG 3628

Vær ekstra forsiktig når du bruker denne dysen, og bruk alltid passende beskyttelsesutstyr.

Spesifikasjoner

Produkt nummer: 11-120-131 (Passer AVA P30 - P60)

Produkt nummer: 11-120-132 (Passer AVA P70 - P80)

Turbo Nozzle
Turbo Nozzle Specs

Download