bubbles

Turbodysen er den mest kraftfulde dyse i AVAs dysearsenal. Den kombinerer effekten af ​​en 0 ° dyse med dækningen af ​​en 20 ° dyse. Denne dyse skal bruges på hårde overflader og skal holdes langt væk fra bilen og træoverfladerne. Det anbefales stærkt at prøve denne dyse i et lille område, inden du starter et større job.

AVA Fargekoder

Alle AVA dyser og tilbehør følger bestemte fargekoder som viser hvilke AVA modeller de passer til. Fargekodene skal hjelpe slik at du som bruker får det meste ut av din høytrykkspyler, og slik jobben blir så effektiv som mulig.

Dysestørrelse grønn blå

Her ser du at tuppen på den ene bajonetten er Grønn, dette betyr at denne dysen er laget for P30 - P60 modeller. Blå farge indikerer at dysen er laget for P70 - P80 og Lilla betyr P90.

I tillegg til fargekoden på bajonetten så er det også skrevet hvilke modeller maskinen er kompatibel med i halsen på dysen slik at det ikke skal være noe tvil!

Dysefarge gammel

Tidligere AVA dyser er markert med en liten prikk slik som på bildet over. Dette er en markering vi fremdeles bruker, men vi har begynt å implementere markeringen avbildet til venstre i tillegg.

Vær ekstra forsiktig når du bruker denne dysen, og bruk alltid passende beskyttelsesutstyr.

Spesifikasjoner

Produkt nummer: 11-120-131 (Passer AVA P30 - P60)

Produkt nummer: 11-120-132 (Passer AVA P70 - P80)

Produktnummer: 11-120-148 (AVA P90)

Turbo Nozzle
Turbo Nozzle Specs

Download