AVA 60 ° dysen har et sprøytemønster som gir en veldig skånsom behandling av overflaten. Denne dysener perfekt for rengjøring av husfasaden og andre treflater, da den store spredningen ikke vil skade treet eller de malte overflatene. Kvaliteten på dysen er optimalisert for å gjøre vannet spredt i en jevn spray.

AVA Nozzle Specs 0 - 60 Degrees


AVA Fargekoder

Alle AVA dyser og tilbehør følger bestemte fargekoder som viser hvilke AVA modeller de passer til. Fargekodene skal hjelpe slik at du som bruker får det meste ut av din høytrykkspyler, og slik jobben blir så effektiv som mulig.

fargekoder bajonett ava

Her ser du at tuppen på bajonetten er Grønn, dette betyr at disse dysene er laget for P30 - P60 modeller. Blå farge indikerer at dysen er laget for P70 - P80 og Lilla betyr P90.

I tillegg til fargekoden så er det også skrevet hvilke modeller maskinen er kompatibel med i halsen på dysen slik at det ikke skal være noe tvil!.

Alle fastdysene fra AVA har egne farger og påtrykk som tydelig viser hvilken grad strålen på den utvalgte dysen har. Tidligere har vi markert dysene med en liten prikk i de nevnte fargene som vist nedenfor.

ava color codes
60 Nozzle 01
60 Nozzle 02
60 Nozzle 03

Alle AVA-dyser har et bajonettsystem som gjør det enkelt å bytte mellom dem. Takk for at du valgte AVA!

Spesifikasjoner

Produktnummer: 11-120-124 (Passer til AVA P30 - P60)

Produktnummer: 11-120-129 (Passer til AVA P70 - P80)

Download