AVA 25 ° dyse er perfekt til rengøring af båden eller en traktor, der har brug for kraftig rengøring. Det er effektivt nok til at fjerne alger, tang, støv og snavs, men alligevel blidt nok på overfladen af ​​båden eller køretøjet. Flyt dysen tættere på ekstra siddende snavs og længere væk, når du skyller for en mere skånsom behandling. Dysens kvalitet er optimeret til at sprede vandet i en jævn spray.

AVA Fargekoder

Alle AVA dyser og tilbehør følger bestemte fargekoder som viser hvilke AVA modeller de passer til. Fargekodene skal hjelpe slik at du som bruker får det meste ut av din høytrykkspyler, og slik jobben blir så effektiv som mulig.

fargekoder bajonett ava

Her ser du at tuppen på bajonetten er Grønn, dette betyr at disse dysene er laget for P30 - P60 modeller. Blå farge indikerer at dysen er laget for P70 - P80 og Lilla betyr P90.

I tillegg til fargekoden så er det også skrevet hvilke modeller maskinen er kompatibel med i halsen på dysen slik at det ikke skal være noe tvil!.

Alle fastdysene fra AVA har egne farger og påtrykk som tydelig viser hvilken grad strålen på den utvalgte dysen har. Tidligere har vi markert dysene med en liten prikk i de nevnte fargene som vist nedenfor

ava fargekode
25 Nozzle 02
25 Nozzle 03
25dyse MG 3163

Alle AVA-dyser har et bajonettsystem som gjør det enkelt å bytte mellom dem. Takk for at du valgte AVA.

Spefikasjoner

Produktnummer: 11-120-122 (Passer til AVA P30 - P60)

Produktnummer: 11-120-127 (Passer til AVA P70 - P80)

Download