15 ° dysen er ideell for tøffe murstein, betongvegger, fliser og andre harde overflater der du trenger ekstra styrke. Den er veldig effektivt når du rengjør oppkjørselen din, eller metalloverflater. Munnstykkets form er optimalisert for å få vannet til å spre seg i en jevn vifte, noe som reduserer forstøvning av vann og forbedrer effektiviteten.

oversikt styrke dyser

AVA Fargekoder

Alle AVA dyser og tilbehør følger bestemte fargekoder som viser hvilke AVA modeller de passer til. Fargekodene skal hjelpe slik at du som bruker får det meste ut av din høytrykkspyler, og slik jobben blir så effektiv som mulig.

fargekoder bajonett ava

Her ser du at tuppen på bajonetten er Grønn, dette betyr at disse dysene er laget for P30 til og med P70 modeller. Blå farge indikerer at dysen er laget for P80 og Lilla betyr P90.

I tillegg til fargekoden så er det også skrevet hvilke modeller maskinen er kompatibel med i halsen på dysen slik at det ikke skal være noe tvil!.

Alle fastdysene fra AVA har egne farger og påtrykk som tydelig viser hvilken grad strålen på den utvalgte dysen har. Tidligere har vi markert dysene med en liten prikk i de nevnte fargene som vist nedenfor

ava fargekode

Alle AVA-dyser har et bajonettsystem som gjør det enkelt å bytte mellom dem. Takk for at du valgte AVA!

Spesifikasjoner

Produktnummer: 11-120-115 (Passer til AVA P30 - P60)

Produktnummer: 11-120-126 (Passer til AVA P70 - P80)

15 Nozzle 01
15 Nozzle 02
15 Nozzle 03