0 ° dysen er ideell for skjæring gjennom myk jord. Dysen er optimalisert slik at vannstrålen beveger seg lenger før forstøvning skjer. Det er perfekt når du vil legge kabler eller rør i plenens matjord eller ønsker å fjerne skitt mellom fortausteiner. Å bruke riktig munnstykke til slike jobber er avgjørende hvis du vil fullføre arbeidet så raskt som mulig. Den er veldig kraftig på nært hold, så hvis du trenger å fjerne tyggegummi eller lignende materialer fra bakken, er dette verktøyet ditt.

Det anbefales sterkt å prøve ut denne dysen før du begynner på en større jobb. Vær også ekstra forsiktig når du bruker denne dysen, og bruk alltid passende beskyttelsesutstyr.

AVA Fargekoder

Alle AVA dyser og tilbehør følger bestemte fargekoder som viser hvilke AVA modeller de passer til. Fargekodene skal hjelpe slik at du som bruker får det meste ut av din høytrykkspyler, og slik jobben blir så effektiv som mulig.

fargekoder bajonett ava

Her ser du at tuppen på bajonetten er Grønn, dette betyr at disse dysene er laget for P30 - P60 modeller. Blå farge indikerer at dysen er laget for P70 - P80 og Lilla betyr P90.

I tillegg til fargekoden så er det også skrevet hvilke modeller maskinen er kompatibel med i halsen på dysen slik at det ikke skal være noe tvil!.

Alle fastdysene fra AVA har egne farger og påtrykk som tydelig viser hvilken grad strålen på den utvalgte dysen har. Tidligere har vi markert dysene med en liten prikk i de nevnte fargene som vist nedenfor.

fargekoder AVA

Spesifikasjoner

Produkt nummer: 11-120-114 (Fits AVA P30 - P60)

Produkt nummer: 11-120-125 (Fits AVA P70 - P80)

0 Nozzle 01
Før etter