bubbles

Half the work – Double the satisfaction

Masteren var designet til å kvitte sig med alle de gamle problemerne som højrykksspylere havde: vippe og falle, billige plastvannfiltre og stive uregjerlige slanger. Disse problemer, og mere, er en saga blott med en AVA Master.

Master-serien er designet med fokus på brugervennlighet. Denne maskine har en langvarig 4-sylindret metallpumpe til holdbarhet og ytelse. Den er ekstremt stabil på grund af en forlengbar frontstøtte, lavt tyngdepunkt og vår "følg meg" slangetrommel. P80 er en stor højrykksvasker, udstyret med store solide hjul, og et håndtak på baksiden til å bære.

Smarte lagringsalternativer findes over hele maskinen. På baksiden har den lagringsplads om bord til flere dyser og det udtrekkbare håndtak har en innebygd holder til zoomlansen.

AVA-masteren er klar rett fra esken, ingen montering kreves.

Tilt master
Motor master
Master with furniture brush

Kutt arbejdstiden til det halve med AVA 1-2-3 metoden. Begynd med å skumme området du rengjør. Kom dig så nær som mulig med den utvidbare zoomlansen for at maksimere vanntrykket. Vælg til slutt en bredere dyse for å dekke så meget område som mulig.

Spesifikasjoner

Bar er en måling for hvor højt trykket er når vannet forlater dysen, “hastigheten” til vannet. Liter pr. Gang for å vise meget vand gå gennem højtrykkspyler hver gang, mengden eller “massen” af vann som forlater dysen. Watt er mengden elektrisk energi, der bruges af motorer og pumpe.

Bar er det som skiller dritt og smuss fra overfyldt, og vandføring er det som fjerner fra området du vasker. AVA har jobbet for at finde den perfekte kombination af disse til egenskapene for hver av maskinene vores.

Trykk

160 bar (MAX)

Vann

600 liter per time (max)

Strøm

2800 Watt

Slange

10 meter stålarmert slange

Vekt på Maskin

23,4 Kg

Tilt master

AVA Icon Splash
Motor master