Group 1198 2x

AVA Master P70

Kutt arbejdstiden til det halve med AVA 1-2-3 metoden. Begynd med å skumme området du rengjør. Kom dig så nær som mulig med den utvidbare zoomlansen for at maksimere vanntrykket. Vælg til slutt en bredere dyse for å dekke så meget område som mulig.

NICE

Masteren var designet til å kvitte sig med alle de gamle problemerne som højrykksspylere havde: vippe og falle, billige plastvannfiltre og stive uregjerlige slanger. Disse problemer, og mere, er en saga blott med en AVA Master.

MG 9165
Motor master
MG 8978

Smarte lagringsalternativer findes over hele maskinen. På baksiden har den lagringsplads om bord til flere dyser og det udtrekkbare håndtak har en innebygd holder til zoomlansen.

AVA Master P70 er klar rett fra esken, ingen montering kreves.

Spesifikasjoner

Bar er en måling for hvor højt trykket er når vannet forlater dysen, “hastigheten” til vannet. Liter pr. Gang for å vise meget vand gå gennem højtrykkspyler hver gang, mengden eller “massen” af vann som forlater dysen. Watt er mengden elektrisk energi, der bruges af motorer og pumpe.

Bar er det som skiller dritt og smuss fra overfyldt, og vandføring er det som fjerner fra området du vasker. AVA har jobbet for at finde den perfekte kombination af disse til egenskapene for hver av maskinene vores.

Trykk

150 bar (MAX)

Vann

540 liter per time

Strøm

2400 Watt

Slange

8 meter stålforsterket slange

Vekt på Maskin

22,1 Kg

Tilt master
MG 9148
Motor master

AVA v4-Pump

MG 9218